Este bine cunoscut faptul ca frigiderele, calculatoarele, cuptoarele cu microunde, masina de spalat, ceas-urile, radio-urile si televizoarele sunt echipamente electrice si electronice care dupa sfarsitul vietii lor active ele devin deseuri, tot in aceasi cateogrie mai intra si telefoanele mobile, tabletele, laptop-urile, s.a.m.d.

De ce este important sa reciclam aparatele electrice si electronice (DEEE):

Unele aparate electronice si electrocasnice au in constructia lor substante periculose pentru sanatate dar si pentru mediul inconjurator. Substantele ce se pot gasi in DEEE sunt: plumb, mercur, crom, brom, prezente in placiile electronice,deasemenea si carcasele din plastic polueaza mediul inconjurator prin faptul ca ele nu sunt degradabile.

Aceste deseuri DEEE nu se arunca la intamplare pe marginea drumului sau la groapa de gunoi, ele trebuie preluate de un centru special destinat in acest domeniu cum este Elettrometal Recycling SRL prezent in Timisoara.

De ce este important sa reciclam apratele electrice si electronice intr-un centru de recoltare DEEE:

Iata cate beneficii pentru care merita sa reciclam aparatele electrice si electronice:

- Reducerea cantitatii de energie si materie prima necesare pentru procesarea a produselor noi.

- Reduce poluarea aerului si a apei.

- Reintrarea in utilizare a unei importante cantitati de materie prima.

- Reducerea riscului asupra sanatatii populatiei si a mediului inconjurator.

- Recuperarea materii prime secundare cu valoare economica: fier, aluminiu, cupru, plastic, sticla, dar si materie prima cu valoare ridicata: aur, argint, platina, cat si metale mai greu de gasit precum: gallium, indium, antimoniu.

Prezentand doar cateva beneficii cu privire la reciclarea aparatelor electrice si electronice, cred ca este in interesul nostru, al tuturor persoanelor din aceasta tara si nu numai sa ne implicam mai serios in reciclarea corecta a deseuriilor DEEE.

De ce sa reciclez aparatele electrice si electronice la Elettrometal Recycling SRL:

Resursele naturale oferite de planeta noastra sunt limitate, acesta reprezentand unul dintre motivele pentru care reciclatorii colecteaza precum Elettrometal Recycling SRL si recupereaza deseurile reciclabile care apoi sunt reintroduse in circuit ca materii prime secundare.

Elettrometal Recycling SRL ofera containere de transport a materii prime complet gratuit.

Elettrometal Recycling SRL ofera plata financiara pe loc pentru produsele reciclate de tine.

Elettrometal Recycling SRL dispune de un spatiu de depozitare imens unde se pot depozita o cantitate mare de aparate electrice si electronice.

Speram sa fim genul de parteneri model care doresc sa faca un bine comunitatii in care traiesc prin reciclarea corecta a deseurilor de tip DEEE.

Cateva imagini strict informative cu ce componente reciclareaza firma noastra gasiti la ramura "Galerie Foto" de mai sus sau accesati link-ul urmator: http://www.elettrometal-recycling.ro/deee . Daca doriti sa ne contactati o puteti face printr-un apel telefonic la numarul de telefon:0723597262 (numar cu tarif normal) sau printr-un email la adreasa: info@elettrometal-recycling.ro - http://www.elettrometal-recycling.ro/contact .


Elettrometal-Recycling.ro -  DIN PASIUNE PENTRU MEDIUL INCOJURATOR 

Adresa: Strada Milano (Calea Sagului), Timisoara - Romania

Email: info@elettrometal-recycling.ro

Telefon: 0723597262

Fax: 0256200483